5 jarig bestaan van de vereniging.

30 september 2010

Dit was de dag dat we ons ingeschreven hadden  bij de  kamer van koophandel. Nu was  dus het grote moment aangebroken,   waarop we  op 14 oktober 2015   op een feestelijke wijze terug te kunnen kijken  op de vijf jaar dat we alweer bestonden als Tai Chi vereniging de Heeg Maastricht .Dit feestelijk moment werd door ons gevierd met een bezoek aan een Chinees restaurant  waar we hebben genoten van een overheerlijke  rijst tafel , vergezeld van de nodige drankjes. We telden die avond  15 personen  die aan gegeven hadden deze avond aanwezig te zullen zijn, en een enkeling kon door privé omstandigheden niet komen wat uiteraard zeer spijtig was .   Wij kunnen dan ook  terug zien op een zeer geslaagd avond .En met een gezamenlijke toost hieven wij het glas  dan ook op de volgende aanstaande vijf jaar.                    De bijgevoegde foto,s spreken voor zich zelf.

Joop Smit

Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE